Recomandări

Alina Vulturu (Mediteranea Gourmet)

Alina Vulturu (Mediteranea Gourmet)

Publicat pe 20.12.2015 În Recomandări de către Tania

Alina este persoana care ma inspira, pentru ca este o femeie puternica de la care ai mereu ceva de invatat. De la ea am aflat ca cel mai bun ulei de masline vine din Grecia si ca atunci cand pui pasiune in ceea ce faci, rezultatele sunt pe masura. Imi place ca pune pret pe calitate, cred ca de asta imi plac atat de mult toate produsele de la Mediteranea Gourmet.

Dupa ultima noastra intalnire am invatat o lectie valoroasa de la Alina.  Daruieste fara sa astepti nimic in schimb.

Iti multumesc Alina pentru toate lucrurile frumoase pe care le faci pentru ceilalti.

1. Stiu ca atunci cand pornesti ceva din pasiune, in spatele acelui proiect se acunde mereu o poveste interesanta. Care este povestea ? Cum a inceput totul?

Totul a inceput ca “o polita” platita pentru un bun prieten, Filippos, pe care l-am cunoscut in timpul facultatii si cu care am o prietenie frumoasa. Cele mai frumoase vacante, pentru mine si fratele meu, le-am primit de la familia lui. Dupa terminarea facultatii, el a revenit in Grecia, dar, trecand printr-un impas financiar si cum fiecare bine se rasplateste, am considerat ca este in regula sa intind o mana de ajutor. Fiind o persoana adepta a unei vieti sanatoase, am considerat ca putem aduce in Romania mancarea sanatoasa mediteraneana- stim ca dieta mediteraneana este o dieta sanatoasa si de calitate avand un aport benefic in evitarea bolilor cardiovasculare, metabolice s.a.m.d. si nu in ultimul rand, dieta mediteraneana face parte din patrimonial UNESCO, si asa s-a infiintat Mediteranea Gourmet.

2. Fiecare avem niste valori dupa care ne ghidam si pe care le pretuim si la ceilalti. Care sunt cele mai importante 3 valori ale tale?

Corectitudinea, onoarea, increderea.

3. Care sunt bucuriile pe care ti le aduce activitatea ta?

Fiind constructor, mandria mea este firma de suflet pe care o conduc – Revitarom SA – si care imi ofera satisfactii, tot asa de departe imi doresc ca si Mediteranea Gourmet sa fie.

4. Suntem la finele anului 2015, eu obisnuiesc sa imi fac planuri, dar inainte de toate imi place sa privesc in urma si sa imi analizez realizarile. Care au fost realizarile tale in acest an?

Piata in schimbare si destul de nesigura, consider realizare ca am reusit sa mentin Revitarom SA in standardele in care am pus-o de 5 ani si nu in ultimul rand ca Mediteranea Gourmet a inceput usor usor sa fie un nume pe piata gourmet din Romania. Am participat la multe activitati cu Mediteranea Gourmet si nimic nu-mi place mai mult decat satisfactia de pe chipul clientilor dupa gustarea produselor noastre.

5. Pentru ca imi place bucataria vegetariana, nu puteam sa nu te te intreb care este mancarea ta vegetariana preferata?

In afara salatelor vegetariene de toate felurile, apreciez humusul.

6. Anul acesta mi-am facut cateva obiceiuri noi: sa mananac fructe dimineata, sa imi notez ideile care imi vin in cap si sa practic cat mai des yoga. Care sunt obiceiurile tale noi de anul acesta?

Nu am, sunt conservatoare.

7. Obisnuiesc sa fiu recunoscatoare pentru oamenii pe care ii intalnesc si lucrurile pe care le traiesc. Cui ai vrea sa oferi anul acesta recunostinta ta?

Tatalui meu, caruia ii sunt recunoscatoare pentru toate sfaturile primate, si pentru ca datorita lui sunt ceea ce sunt azi.

8. O carte care a avut un mare impact pentru tine in 2015?

Cartea de capatai este Puterea Magica a Gandului, scriitorul preferat John Grisham.

9. Care sunt planurile tale pentru anul 2016?

Sa fiu sanatoasa sa pot ridica Mediteranea Gourmet, sa aduc produse de nisa, de foarte foarte buna calitate, pentru fini consumatori.

10. Care este manta sau viziunea ta dupa care te ghidezi in viata?

Corectitudinea, fair play-ul.

 

Cu drag,

Alina Vulturu

www.mediteranea.ro