Recomandări

Aristide Seri (Produse Nano)

Aristide Seri (Produse Nano)

Publicat pe 09.12.2015 În Recomandări de către Tania

Aristide Seri este un roman care a crescut in America, dar a venit in Romania pentru ca este roman in primul rand si pentru ca vrea sa aduca pe piata romaneasca produse de curatare si dezinfectare de buna calitate, non-toxice si la un pret accesibil.

Daca l-ai auzi cu ce pasiune  povesteste despre produsele lui, iti vei da seama ca este sigur 100% de calitatea pe care o ofera produsele Nano. In acelasi timp imi dau seama cat este de greu sa explici cumparatorului de ce este important sa foloseasca produse naturale nu numai in alimentatie, dar si in igiena casei.

De aceea vreau sa il sustin si sa ii doresc multa putere si vointa pentru a educa oamenii in acest sens. Sunt optimista si cred cu tarie ca produsele naturale de curatenie in timp vor ajunge in topul preferintelor persoanelor care au grija de mediu, sanatatea lor si a familiei.

 1. Stiu ca atunci cand pornesti ceva din pasiune in spatele acelui proiect se ascunde mereu o poveste interesanta. Care este povestea? Cum a inceput totul?
  Din pasiunea de a face ceva nou si revolutionar. Divizia Nanotech pentru ca oameni se plingeau ca nu rezista lucrurile  si Divizia Bio green pentru cei care vor ceva sanatos si care au alergii, 1/3 copii si adulti au o forma sau alta de alergii.
 2. Fiecare avem niste valori dupa care ne ghidam si pe care le pretuim si la ceilalti. Care sunt cele mai importante 3 valori ale tale?
  Calitate, Performanta, Integritate.
 3. Care sunt bucuriile pe care ti le aduce activitatea ta?
  Bucuria ca am putut sa le schimb / ajut cu ceva viata OAMENILOR.
 4. Suntem la finele anului 2015, eu obisnuiesc sa imi fac planuri, dar inainte de toate imi place sa privesc in urma si sa imi analizez realizarile. Care au fost realizarile tale in acest an?
  Am introdus 8 produse noi, am intrat in Dacris, Plantum cu produsele , am schimbat etichetele sa fim mai diferiti ,  pliculete umede cu solutii etc.
 5. Pentru ca imi place bucataria vegetariana, nu puteam sa nu te te intreb care este mancarea ta vegetariana preferata?
  Crema de ciuperci si Spanac.
 6. Anul acesta mi-am facut cateva obiceiuri noi: sa mananac fructe dimineata, sa imi notez ideile care imi vin in cap si sa practic cat mai des yoga. Care sunt obiceiurile tale noi de anul acesta?
  Sa nu mai ascult pe toata lumea care imi da sfaturi, sa mananc mai putina carne si sa ma bucur de zilele libere, sa incerc ceva nou in fiecare luna.
 7. Obisnuiesc sa fiu recunoscatoare pentru oamenii pe care ii intanesc si lucrurile pe care le traiesc. Cui ai vrea sa oferi anul acesta recunostinta ta?
  Nu cred ca pot sa spun doar o persoana, dar pot sa iti spun ca sunt 3 persoane care m-au impresionat anul asta . Tu esti una dintre ele . Chiar ma bucur ca te-am cunoscut ?
 8. O carte care a avut un mare impact pentru tine in 2015.
  Nu am o carte, dar am un autor Seth Godin.
 9. Care sunt planurile tale pentru anul 2016?
  2016 … sa putem intra in Mega Image, BebeTei si Horeca, sa incep divizia de cosmetice organice, Divizia de dezinfectanti BIO, o alta companie ” Industrial nano Grup” etc.
 10. Care este mantra sau viziunea ta dupa care te ghidezi in viata?
  I’m a dream chaser …. ma fascineaza oameni care reusesc, cand toti spun ca nu se poate. Este mult de povestit. ?

 

Cu stima,

Aristide Seri

www.produse-nano.ro