Bine de știut

Ce am de ronțăit în călătorii?

Ce am de ronțăit în călătorii?

Publicat pe 26.10.2018 În Bine de știut de către Tania

Iubesc călătoriile, dar și mancarea o iubesc la fel de mult, mai ales atunci cand am un zbor lung de facut și în avion sunt puține opțiuni vegane.

După ce am facut foamea (deși e bună și ea uneori) prin mai multe aeroporturi, m-am învățat minte să am mereu ceva provizii în geantă.

Așa că dacă ne nimerim în același avion, îmi poți cere ceva de ale gurii.

Hai să vezi cu ce te pot servi:

  1. Migdale crude – sunt bogate în vitamina E contribuind la îmbunătăţirea aspectului pielii, a părului şi a unghiilor şi conțin o cantit1ate mare de calciu pentru întărirea oaselor. Conțin multe fibre și proteine și sunt cele mai dietetice nuci, având procentul de grăsime mult mai scăzut în comparație cu alte nuci.
  2. Chips-uri de cocos – Când toata lumea ronțăie cartofi, eu mă bucur de chips-urile de cocos cu gust de zmeură. Îmi plac că sunt crocanțe, puțin dulci și foarte sățioase.
  3. Batoane Nakd – Cu aceste batoane am cucerit mulți copilași obosiți și supărați, mai ales că au un ambalaj vesel, un gust delicios și este o gustare perfectă pentru orice moment. Imi plac pentru că sunt 100% naturale, fără zahăr, fără gluten, pline de fibre. Fiind 10 sortimente, nu te poți plictisi niciodată. (Le poți găsi mai peste tot, Mega Image, Carrefour, Kaufland (București), DM, Selgros, Naturalia, Cărturești, Bebe Tei și magazinele de tip Plafar).
  4. Smochine uscate – Prefer fructele deshidratate pentru că rezistă bine la transport, pe langă minunatele beneficii sunt și pline de fibre ( 28 g de smochine uscate acoperă 11% din recomandarea cu privire la necesarul zilnic de fibre).

Sper să-ți fie de folos, și data viitoare când iți pregătești bagajul de plecare, nu uita să îți strecori în valiză câteva fructe uscate, nuci sau fulgi de cocos și o carte bună, ca să ai o calătorie completă.

Cu drag,

Tania