Clătite Fără Gluten cu Ciuperci

Clătite Fără Gluten cu Ciuperci
Publicat pe 15.04.2015 de către Tania
Medium 8 minute

Dupa omleta fara ou, am zis sa incerc sa fac de data asta, clatite fara gluten si ou, au iesit delicioase.

Sunt minunate la pranz sau cina impreuna cu o salata mare de cruditati.

Ingrediente

  • 1/2 cana de faina de naut
  • 1,5 cani de apa
  • marar
  • 1 lingurita de ulei de cocos
  • 3 cani de ciuperci
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 lingura de ulei de masline
  • patrunjel
  • 2 catei de usturoi
  • sare neiodata

Instrucțiuni

  1. Pentru clatite: Amestecam faina de naut, apa, sarea si mararul tocat (compozitia tebuie sa fie exact ca la clatitele clasice)
  2. Incingem o tigaie pe care o ungem cu putin ulei de cocos, turnam din aluat intainzadu-l pe toata suprafata ei. Coacem clatititele pe ambele parti.
  3. Ciupercile se spala si se pun intr-o tigaie impreuna cu ceapa verde, usturoiul zdrobit si se inabusa la foc mic cu putin ulei de masline si apa, aproximativ 15 minute.
  4. Cand ciupercile sunt gata se adauga patrunjelul tocat si putina sare.
  5. Umplem clatita cu ciuperci si.... Pofta Buna :)