Cremă de Alune cu Piersici

Cremă de Alune cu Piersici
Publicat pe 16.08.2016 de către Tania
Easy 30 minute 4 porții

Nu iti trebuie mult ca sa impresionezi un pasionat de dulciuri, mai ales daca ii plac dulciurile vegane.

Crema de alune este deliciosa si daca nu ai piersici o poti manca cu lingura.

Daaa, fructele si nucile nu sunt o combinatie prea fericita (striga stiinta despre nutritie dupa mine), dar stim cu totii ca tot ce se numeste “desert” se mananca rar si cu pofta. ?

Ingrediente

  • 200g alune de padure
  • 2 linguri de ulei de cocos
  • 3-4 linguri de cacao
  • 2 linguri de miere
  • 1/2 lingurita de vanilie
  • 4 linguri de apa
  • 3 piersici
  • Sirop de smochine
  • Pentru ornat: funze de menta, boabe de cacao, alune maruntite.

Instrucțiuni

  1. Se proceseaza alunele intr-un mixer pana se fac pudra.
  2. Adugam treptat uleiul de cocos topit, miere, cacao, vanilie si putin apa, pentru a obtine o consistenta potrivit de subtire.
  3. Se taie piersicile felii, peste felii se pune crema de alune, cateva alune maruntite, frunze de menta, praf de cacao, boabe de cacao si sirop de smochine.