Recomandări

Cristina-Maria Tigla (Plantum.ro)

Cristina-Maria Tigla (Plantum.ro)

Publicat pe 16.12.2015 În Recomandări de către Tania

Cristina-Maria Tigla este o mamica iubitoare si managerul Plantum.ro. Mi-a facut o reala placere sa o cunosc si  ne-am dam seama ca avem multe lucruri in comun. Avem planuri mari pentru 2016, dar pana atunci hai sa iti fac cunostinta cu povestea Plantum.ro

1.  Stiu ca atunci cand pornesti ceva din pasiune, in spatele acelui proiect se acunde mereu o poveste interesanta. Care este povestea ? Cum a inceput totul?

Povestea noastra a inceput dintr-o experienta ca o provocare legata de sanatatea unei doamne. Situatia ei a ajuns intr-un stadiu critic si, pentru ca natura este cea care ne uimeste de fiecare data prin aportul pe care il poate avea si prin beneficiile pe care le aduce propriului nostru organism, am intrat in contact cu preparate care au la baza “daruri” ale naturii. Asa a pornit ideea de a promova ceea ce am constientizat si noi, ca avem la indemana resurse naturale, fara efecte adverse, care sa ne ajute la greu si sa ne protejeze pe termen lung.

2.  Fiecare avem niste valori dupa care ne ghidam si pe care le pretuim si la ceilalti. Care sunt cele mai importante 3  valori ale tale?

Desi nu m-as rezuma doar la 3, consider ca cele mai importante valori in viata noastra sunt: intelepciune, compasiune si performanta.

3.  Care sunt bucuriile pe care ti le aduce activitatea ta?

Prin tot ceea ce fac, indiferent de rolul pe care il am, ma bucur de fiecare data sa ajut oamenii sa se descopere si sa devina mai o versiune mai buna a lor.

4.  Suntem la finele anului 2015, eu obisnuiesc sa imi fac planuri, dar inainte de toate imi place sa privesc in urma si sa imi analizez realizarile. Care au fost realizarile tale in acest an?

In plan profesional, am identificat produse si game de produs care ne definesc ca si concept, care vin in sprijinul unei piete in crestere. Din ce in ce mai multi oameni sunt, in mod constient, dependenti de sanatate (atat in interior cat si in exterior) prin alegerile pe care le fac, orientandu-se catre produse naturiste, catre bucataria raw etc.
In plan personal, am avut sansa sa ma alatur unei echipe in crestere, orientata spre valorile pe care le-am enumerat la punctul 2.

5.  Pentru ca imi place bucataria vegetariana, nu puteam sa nu te te intreb care este mancarea ta vegetariana preferata?

Am mai multe preparate preferate: ciupercile, salatele…

6. Anul acesta mi-am facut cateva obiceiuri noi:  sa mananac fructe dimineata, sa imi notez ideile care imi vin in cap si sa practic cat mai des yoga. Care sunt obiceiurile tale noi de anul acesta?

Am creat un ritual de dimineata prin care imi rezerv timp de citit la cafea. Apoi am ales sa practic mai des formule de recunostinta fata de Univers si fata de oamenii pe care ii intalnesc in viata mea. Imi face mare placere sa le mentionez cu toti cei care isi dezvolta obiceiuri noi, pentru ca doar asa ne mentinem in forma.

7.  Obisnuiesc sa fiu recunoscatoare pentru oamenii pe care ii intanesc si lucrurile pe care le traiesc. Cui ai vrea sa oferi anul acesta recunostinta ta?

… Este ca si cand am anticipat intrebarea urmatoare si chiar gandim la fel… ? Sunt recunoscatoare ca am sansa sa intalnesc oameni speciali in viata mea. Stiu ca fiecare persoana cu care interactionam are rolul de a ne fi o lectie sau o provocare. Important este ca totul se intampla spre evolutia noastra.

8. O carte care a avut un mare impact pentru tine in 2015.

Robert Kiyosaki – Scoala de afaceri. O recomand tuturor oamenilor de afaceri sau celor care se gandesc sa devina.

9. Care sunt planurile tale pentru anul 2016?

Exista multe proiecte frumoase pe care le-am gandit in completarea activitatii noastre. Imi place sa cred ca tot ce vom dezvolta va face diferenta in viata fiecaruia in parte, imbunatatind-o. Vom porni de la educatie specifica in randul partenerilor nostrii si pana la solutii practice si concrete. Stiu ca suna evaziv, poate, insa am sa fiu mai concreta in momentul in care incepem sa promovam punctual proiectele noastre. Te asigur ca vor fi interesante si utile.

10. Care este mantra sau viziunea ta dupa care te ghidezi in viata.

Una dintre ele este o formula pe care o foloseste John C. Maxwell: “Change yourself before expecting change in others”.

 

Cu drag,

Cristina-Maria Tigla

www.plantum.ro