Cupcakes

Cupcakes
Publicat pe 18.09.2017 de către Tania
Medium 10 porții

Sambata am fost la Yoga Hub, un studio minunat de yoga, unde am asigurat masa de pranz si am tinut o clasa intensa de yoga.

Am pregatit Wrap si Cupcake (parca in engleza suna mai bine:))

Pentru ca mi-ati cerut reteta de briose, o impart cu voi.

Unele ingrediente (zahar de cocos, ulei de cocos sau faina de ovaz fara gluten) le poti cumpra de aici: www.myprotein.ro

Ingrediente

  • 1 cana de lapte de orez la temperatura camerei
  • 1 lingurita de otet de mere
  • 3/4 cana de zahar de cocos
  • 1/3 cana ulei de cocos topit
  • 1 lingurita scotisoara
  • 1 cana de faina de grau integral sau de ovaz (daca preferati varianta fara gluten)
  • 1/3 cana de cacao
  • 3/4 lingutita bicarbonat
  • 1/2 lingurita praf de copt organic
  • 1/4 lingurita de sare
  • 1 cana de miez de nuca

Instrucțiuni

  1. Intr-un vas amestecam laptele cu otetul de mere pana se formeza o usoara spuma, apoi adaugam zaharul si uleiul de cocos si continuam sa amestecam pana se topeste zaharul.
  2. Intr-un alt vas amestecam faina cu cacao, bicarbonatul, praful de copt si sarea.
  3. Apoi turnam ingredientele uscate peste cele umede si omogenizam cu ajutorul unui tel, la final adaugam si miezul de nuca.
  4. Preincalzim cuptorul la temperatura de 180 grade, turnam compozitia in forme de cupcake si le dam la cuptor pentru 20-25 de minute.