Bine de știut

Delicatese Mediteraneene

Delicatese Mediteraneene

Publicat pe 24.09.2015 În Bine de știut de către Tania

Totul a inceput de la un targ, unde i-am cunoscut prima data, am stat la standul lor cred ca… o ora. Ma uitam fascinata la prezentarea lor impecabila si la sticlutele frumoase ca niste piese de muzeu.

Nu am stat mult pe ganduri ca m-am bagat si eu la degustat. Din acel moment a inceput adevarata calatorie a gustului. Aceasta calatorie m-a purtat prin livezile cu maslini din Grecia si atunci am aflat ca tot ei sunt premianti la capitolul uleiurilor veritabile.

Pe langa gustul pe care nu ti-l pot descrie in cuvinte, mi-a placut entuziasmul si pasiunea lor pentru tot ce inseamna calitate. Cred ca ti-ai dat seama ca iubesc oameni care pun suflet in lucrurile pe care le fac, de aceea am insistat sa ii cunosc dincolo de produse, pe cei care reprezinta Mediteranea Gourmet.

Da, am fost pe la ei prin vizita sa vorbim greceste ?
Ce am facut ? Am baut un ceai Oolong minunat si am stat la povesti frumoase gustand delicatesele mediteraneene. Mi-a fost tare greu sa ma decid ce produse sa imi aleg pentru inceput, drept dovada am plecat cu un cos plin cu de toate.

Am aflat cele 3 lucruri ce ii deosebesc de ceilalti:

– Ofera produsele de origine protejata.

– Produse organice de top.

– Produsele de indicație geografică protejată.

Poti vedea toata gama de produse pe: www.mediteranea.ro

P.S. Duminica, 27 septembrie, ora 14:00 te astept la Expo, inspiratie& Povesti fara foc, unde voi sustine un atelier de gatit. Iti voi pregati un desert unde voi folosi un ingredient minune, cum numai Mediteranea are.