Bine de știut

Despre Gustări Sănătoase

Despre Gustări Sănătoase

Publicat pe 29.04.2018 În Bine de știut de către Tania

Știi acel moment când ai mânca ceva dulce, dar vrei să nu aibă zahăr, ulei rafinat și nici arome artificiale?

Cred că îți este tare cunoscută senzația, mai ales că ea se accentuează în jurul orelor 17:00. De fapt, s-a constatat că în jurul acestui interval orar avem o ușoară scădere a glicemiei, mai ales dacă am depus efort intelectual sau fizic.

Astfel apar și erorile alimentare: consumând dulciuri și produse rafinate ne crește indicele glicemic din sânge și ne oferă o impresie falsă de bine. Mai târziu apare vina, frustrarea și oboseala iar disciplina ta dobândită cu atâta efort dispare sau este amânată.

Sunt întrebată mereu la atelierele pe care le susțin dacă există alternative. Entuziasmată, le povestesc despre curmale, smochine, caise uscate, stafide și tot felul de minunății dulci pe care ni le oferă natura. Dar, dupa ce termin lista mea de bunătăți, îmi dau seama că doar eu sunt plină de entuziasm.

De ce?

Recunosc că mi-a luat ceva timp să înțeleg motivul pentru care răspunsul meu nu le oferă soluția perfectă. Trecerea este destul de grea, deși nu este imposibilă.

Motivul este simplu: majoritatea doresc un dulce cât mai asemănător cu deliciile obișnuite, dar să fie cât se poate de natural și sănătos.

Când am fost rugată să testez noile batoane Nakd, curiozitatea m-a făcut să descopăr o alternativă cu adevărat benefică pe care să o pot recomanda cu ușurință celor care vor să înlocuiască dulciurile nesănătoase.

Batoanele Nakd reprezintă o opțiune foarte simplă și la îndemână de a mânca gustări nutritive și sănătoase, fără a face un compromis la gust. Aceste batoane au la bază doar ingrediente naturale, conținând un mix de nuci și fructe care aduc un aport deosebit de vitamine, minerale și fibre în dieta zilnică.

Produsele din portofoliul Nakd nu conțin ingrediente de origine animală, zahăr, siropuri adăugate, gluten sau alți aditivi ascunși și nici nu sunt prelucrate termic, astfel păstrând activi toți nutrienții care îți vor asigura o gustare sănătoasă, super delicioasă și o adevărată sursă de energie între mese sau la micul dejun.

Batoanele raw vegane Nakd sunt excelente pentru adulți, pentru persoanele active, dar și pentru copii, care vor adora textura moale, croacantă și gustul dulce al acestor produse.

Dacă un baton tipic de cereale poate conține până la 30 de ingrediente, dintre care multe sunt complet necunoscute (sau pur și simplu diferite tipuri de zahăr), batoanele Nakd sunt realizate cu o abordare „wholefood”, ceea ce presupune procesarea minimă și lipsa adaosurilor de zahăr, siropuri sau aditivi, rezultatul fiind un produs complet natural și sănătos.

Calitățile principale ale batonelor Nakd.

100% naturale
Produs raw-vegan
Fără gluten
Fără zahăr, îndulcitori artificiali sau siropuri adăugate
Bogate în proteine
Unde poți găsi produsele Nakd? Ele se pot achiziționa din magazinele MEGA IMAGE Concept Stores, Carrefour, Kaufland (București), DM, Selgros, Naturalia, Cărturești, Diverta, din magazinele de tip Plafar, precum și online, de pe AlimenteSpeciale.ro și Unicorn-Naturals.ro.

Spor la batonit ?