Evenimente

Despre Organic Days

Despre Organic Days

Publicat pe 27.07.2016 În Evenimente de către Tania

Ah, daca ar fi toate zilele asa cum au fost cele 2 zile la Organic Days, viata ar fi un carnaval.
Dar ma multumesc sa inchid ochii si sa imi amintesc cu drag de gradina Verona de la Carturesti (nici nu ai spune ca esti in centrul capitalei) si de toata lumea pe care am intalnit-o in aceste 2 zile de sarbatoare.
Oameni talentati, producatori locali, yoga, ateliere, ritualul ceaiului Matcha, produse organice si multi oameni simpli cu inima deschisa si fara incaltari (la propriu). De ce sa nu mergi descult, daca tot te simti ca acasa? ?

Eu am avut ocazia sa tin un atelier de gatit impreuna cu Stefan Nita, la inceput aveam emotii ca nu stiam care dintre noi sa vorbeasca mai putin, pentru ca avem si noi cateva “defecte” ne place mancarea raw si vorba multa.
Am rezolvat aceasta dilema la fata locului, pentru ca am ramas fara cuvinte cand am fost imprejmuiti de cativa copilasi simpatici si dornici de bucatareala. Nu pot descrie in cuvinte cum a fost acel atelier care s-a transformat intr-o joaca, asta se poate doar trai.

Au trecut aproape 2 saptamani de la Organic Days, asa ca inca nu e tarziu sa ofer un cuvant de multumire.

Marin Dinescu (organizator), Stefan Nita, MediteraneaRepublica BioLegume Fericite si copilasilor care ne-au colorat atelierul si au dat gust evenimentului.

Abia astept sa ne vedem la urmatorul carnaval, pana atunci traieste organic! ?