Bine de știut

Ești Ciudată

Ești Ciudată

Publicat pe 31.01.2017 În Bine de știut de către Tania

Ce inseamna sa fii ciudat?

Nu stiu ce inseamna pentru tine, dar eu ma bucur ca imi pui aceasta eticheta.

Da, sunt ciudata ca mananc altfel, ca gandesc altfel, ca nu ma uit la televizor, nu citesc ziare, nu port blana naturala si fug de uleiul de palmier.

Dar mai sunt ciudata si pentru cei dragi, ca ii rog sa inchida televizorul cand suntem la masa sau cand ii cert ca nu au grija ce au in farfurie.

Sunt ciudata ca nu pierd noptile si pare uimitor cand intreb la restaurant ce dressing au pentru salata.

Oho si cate ciudatenii mai am. ?

Dar nu am fost din totdeauna o ciudata, am fost si un om normal candva. Am urmat o facultate pe care nu mi-am dorit-o, am avut un job full time ca toti oamenii normali, mancam covrigi si fast food si adormeam cu stirile pe fundal, pierdeam noptile in cluburi si nu ratam nici o petrecere vineri seara.

A da, mancam si shaorma si cartofi prajiti. ?

Anii au trecut si usor, usor am devenit ciudata, adica altfel. Am preferat linistea in loc de zgomot, am preferat foamea in loc de mase copioase, am preferat meditatia in loc de petreceri.

Am facut aceasta schimbare, pentru ca am realizat ca “normalitatea” in care eram, nu era pentru mine, o faceam pentru ceilalti pentru ca tanjeam sa fiu acceptata si iubita.

La ce bun toate astea?
Am inceput sa ma cunosc cu adevarat si sa descopar ca ce este in interiorul meu este adevarata fericire.

Eu doar vreau sa iti multumesc ca ma vezi asa, pentru ca asta ma face sa stiu ca sunt pe drumul cel bun, ca fac ceea ce simt, nu ceea ce mi se impune. Ca am curajul sa ies din tipar in fiecare zi si sa imi urmez visul si menirea.

Cu drag,
Tania (Un om al naibii de ciudat)

P.S. Apropo, organizez si o tabara foarte ciudata in Italia. ? Poti vedea mai multe detalii aici: Tabara de Relaxare