Recomandări

Gabriela Udeanu (Buzzle.ro)

Gabriela Udeanu (Buzzle.ro)

Publicat pe 17.12.2015 În Recomandări de către Tania

Gabriela Udeanu impreuna cu inca doi tineri au infiintat un portal de cursuri online si offline. Pe Buzzle.ro gasesti o paleta larga de cursuri de la cei mai buni traineri.  Ma bucur ca anul acesta am avut ocazia sa lucrez cu ei si sa facem impreuna un proiect frumos.

Ma inspira sloganul Buzzle.ro “Trebuie sa stii ceva: Poti invata orice” ?

Am pastrat sa fac aceasta postare de ziua ei, vreau sa ii doresc tot ce este mai bun pe lumea asta si sa o fac sa-si serbeze ziua altfel. Pe langa urarile de bine si cadourile pe care le va primi imi doresc sa citeasca interviul si sa-si dea seama cat de frumos a evoluat si cat de curajoasa a fost atunci cand a ales o alta cale, calea libertatii.

Sunt mandra de tine Gabriela.

La multi ani si la cat mai multe cursuri valoroase !

1.  Stiu că atunci când pornești ceva din pasiune, în spatele acelui proiect se acunde mereu o poveste interesantă. Care este povestea ? Cum a început totul?

Buzzle.ro este proiectul despre care o să vorbesc. A început destul de simplu: un fost coleg de la un fost loc de muncă, care știa că sunt dornică să deschid un business, a venit cu ideea unei platforme de cursuri (românești) online. Mi-a plăcut, am început să fac un research pe piață, am început să lucrez la un business plan, la un model de pitch, am participat la primul accelerator de afaceri de care am aflat și am și câștigat o finanțare.

Parcursul proiectului a fost și este anevoios. Am învățat să rezist birocrației, am învățat că în business oamenii vin și pleacă, am mai învățat că nu e atât de ușor (pe cât e de frumos) să ai un proiect propriu.

Povestea cea mai frumoasă a acestui proiect e dată de legătura dintre ceea ce reprezintă el și copilăria mea. Am făcut extrem de multe cursuri în copilărie, cele mai multe legate de activități sportive, iar acum am pe platformă multe multe cursuri, de la cursuri de tenis la cursuri de engleză și la ateliere de dezvoltare. Practic, așa le induc și celorlalți, la care ajung prin Buzzle, un stil de viață similar cu cel pe care îl am eu. Unul frumos, sănătos și educațional.

Cursurile de pe platformă li se adresează tuturor celor care vor să învețe sau să aprofundeze ceva, indiferent de vârstă, iar ce este important este că încerc să aduc cât mai multe cursuri în format video (online) – care să ajungă la toți cei care nu se pot întotdeauna deplasa la centrele de training offline (fizice).

În fiecare zi se creează câte o poveste frumoasă despre Buzzle – asta e cea mai interesantă parte.

2. Fiecare avem niște valori după care ne ghidăm și pe care le prețuim și la ceilalți. Care sunt cele mai importante 3 valori ale tale?

Umanitate, transparență și ambiție.

3. Care sunt bucuriile pe care ți le aduce activitatea ta?

Oamenii. Mă întâlnesc în fiecare zi cu oameni interesanți și mereu aflu câte ceva nou. Mai mult decât atât, am ocazia să parcurg fiecare curs online care ajunge pe platforma Buzzle și așa descopăr în permanență lucruri pe care nu mă așteptam vreodată să le învăț. Cum ar fi astrologia.

4. Suntem la finele anului 2015, eu obișnuiesc să îmi fac planuri, dar înainte de toate îmi place să privesc în urmă și să îmi analizez realizările. Care au fost realizările tale în acest an?

Proiectul despre care vorbim. E cea mai importantă realizare. Pe plan personal este vizita din State. Am văzut America!

5. Pentru că îmi place bucătăria vegetariană, nu puteam să nu te te întreb care este mâncarea ta vegetariană preferata?

Supa cremă de legume gătită de prietenul meu.

6. Anul acesta mi-am făcut câteva obiceiuri noi: să mananac fructe dimineață, să îmi notez ideile care îmi vin în cap și să practic cât mai des yoga. Care sunt obiceiurile tale noi de anul acesta?

Anul ăsta am învățat (de la tine) să mănânc fructe dimineața, să beau multă apă și să nu mai mănânc carne seara. Și au devenit obiceiuri. (Mulțumesc!)

7. Obișnuiesc să fiu recunoscătoare pentru oamenii pe care îi intanesc și lucrurile pe care le trăiesc. Cui ai vrea să oferi anul acesta recunoștință ta?

Colegului meu Florin, fără de care proiectul Buzzle nu s-ar fi putut dezvolta. Prietenului meu Cosmin, fără a cărui susținere nu aș mai fi existat eu ca antreprenor.

8. O carte care a avut un mare impact pentru tine in 2015.

Emma Donoghue – Camera.

9. Care sunt planurile tale pentru anul 2016?

Să cresc proiectul, să citesc mai mult, să vizitez mai mult, să reiau activitățile sportive.

10. Care este manta sau viziunea ta după care te ghidezi în viață?

Procesul de învățare este continuu, atât în viața profesională, cât și în cea personală.

 

Cu drag,

Gabriela Udeanu

www.buzzle.ro