Iaurt de Caju

Iaurt de Caju
Publicat pe 20.08.2017 de către Tania
Easy 3 porții

Daca stiam ca iaurtul din nuci caju se face atat de usor, nu mai amanam atat de mult momentul.

Tot ce ai nevoie este putina rabdare pentru ca este gata in 2 zile. Mai  ai nevoie de un blender, nuci caju, probiotice si putina zeama de lamaie (optional).

A meritat asteptarea pentru ca a iesit un iaurt delicios pe care l-am savurat ca dressing pentru salata sau ca o “smantana” pentru clatite dulci.

Ingrediente

  • 1 cana de caju hidratat 4-8h
  • 1/2 cana de apa
  • 1 lingurita de probiotic
  • 1 lingura de zeama de lamaie (optional)

Instrucțiuni

  1. Nuca de caju se hidrateaza 4-8 ore. Se scurge de apa si se mixeaza toate ingredientele, in blender, pana se omogenizeaza compozitia.
  2. Se toarna intr-un borcan mare, se acopera cu o panza si se lasa la temperatura camerei pentru 12 ore.
  3. Amestecati si puneti borcanul in frigider pentru alte 12 ore. Peste 2 zile este gata.