Bine de știut

Învață să Mănânci Conștient

Învață să Mănânci Conștient

Publicat pe 14.01.2016 În Bine de știut de către Tania

Recunosc, sunt emotionata si in acelasi timp sunt entuziasmata. Sunt cel mai mare critic al meu si imi doresc ca lucrurile pe care le fac sa aduca cat mai multe beneficii si sa stiu ca atunci cand tu prepari o reteta de a mea sau participi la un seminar, curs sau atelier, ceva in viata ta se schimba in bine. Imi place sa contribui si sa stiu ca las in urma mea o lume mai curata, o lume mai buna.

Ziceam ca sunt emitionata, dar sunt niste emotii atat de frumoase si perfecte. Mi s-a implinit inca un vis, un vis din copilarie. Cand eram mica si stateam cu mama in bucatarie, eu imi imaginam ca sunt o prezentatoare TV si ca mama este invitatul special in emisiunea mea de gatit. ?

Astazi “emisiunea mea” s-a transformat intr-un curs in care nu am avut-o pe mama ca invitat special, dar cu siguranta ca imi va savura prestatia de prezentatator cu mari emotii si amintiri. Este un curs la care am lucrat mult, dar cu mare drag, unde am adunat toate informatiile pe care  le-am invatat de-a lungul anilor din biblioteca mea plina de carti, de la oameni valorosi care mi-au impartasit cunostintele lor si nu in ultimul rand de la experientele traite pe propria piele.

Am numit acest curs “Invata sa mananci constient” pentru ca stiu cat de grabit iti traiesti viata, stiu cate lucruri ai de facut zilnic si stiu cat iti doresti sa fii in cea mai buna forma. Dar oare in toata alergatura asta ne mai bucuram de pauza de masa? Cand ultima oara ne-am uitat cu adevarat cu ce ne hranim si ce avem in farfurie? Sau cand am savurat hrana fara sa avem ochii atintiti in telefon sau calculator? Opreste-te o clipa, traieste in prezent si invata sa mananci constient.

Vreau sa iti multumesc tie in numele echipei Buzzle.ro, pentru ca fara tine acest curs nu ar fi existat. Tu esti sursa mea de inspiratie.

Cursul il poti accesa pe: www.buzzle.ro

Cu mult drag,

Tania