Evenimente

Mimi Kirk în România

Mimi Kirk în România

Publicat pe 17.05.2016 În Evenimente de către Tania

Voi nici nu stiti ce noroc a dat peste noi, pentru ca anul acesta au inceput sa vina din ce in ce mai multi oameni valorosi in Romania si Mimi Kirk este una dintre ele.

Pe Mimi o stiu din mediul online si a fost una din persoanele care m-a inspirat, nu m-a cucerit numai pe mine, ci o lume intreaga cu cărțile ei despre cum să trăiești sănătos, are 77 de ani și arată impecabil, este vegetariană de la 30 de ani și în ultimii ani a ales stilul de viață raw vegan.

Ups! La vârsta de 70 de ani a fost votată de PETA „cea mai sexy vegetariană de peste 50 de ani”, deci mai avem ceva in comun. ?

Mimi Kirk este autoare a mai multor best seller-uri internationale, „Live Raw”, „Live Raw around the world” și “The Ultimate Book of Modern Juicing”. Supriza oferită de Do Good Academy este lansarea cărții “The Ultimate Book of Modern Juicing”, în limba română, cu ocazia evenimentelor lui Mimi Kirk în România.

Speaker internațional, coach de renume mondial, avocat al vieții sănătoase și longevității, Mimi Kirk se va întâlni cu noi pe 11 iunie de la ora 9.30, la Palatul Ghica Tei din capitală unde va susține conferința “How to Live Raw in Romania”. În deschiderea Conferinței lui Mimi.

Vineri, 10 iunie de la ora 18:00, publicul pasionat de alimentația sănătoasă va avea bucuria să socializeze cu Mimi Kirk, cel mai cunoscut chef raw vegan. Acest eveniment concept va transcende parametrii unei cine uzuale, pornind de la locația neconvențională, decorul ales, performance-ul artistic, meniul complex până la selecția de vinuri organice compatibile. Este ocazia unică să guști mâncărurile fine recomandate de Mimi în cadrul unei companii antrenante – “Dinner with Mimi Kirk”.

Bilete disponibile pe www.dogoodacademy.ro

Ne vedem la eveniment! ?