Omletă Vegană

Omletă Vegană
Publicat pe 19.03.2015 de către Tania
Easy 15 minute 2 porții

Arata ca o omleta, este pufoasa si o poti manca atat rece cat si calda.  Este facuta din faina de naut, dupa cum stii nautul este o sursă excelentă de fibre, vitaminele B6 şi B9, acid folic, mangan, proteine şi minerale precum fier, fosfor, potasiu, calciu, magneziu, cupru şi zinc. Extrem de gustos şi cu un conţinut bogat de proteine.

Ingrediente

  • 50 g faina de naut
  • 10 linguri de apa
  • 1 ceapa mica
  • 2 linguri de ulei de cocos
  • marar
  • patrunjel
  • piper
  • sare neiodata

Instrucțiuni

  1. Faina de naut se amesteca cu sarea si piperul.
  2. Adaugam apa si amestecam bine pana compozitia devine cremoasa si moale, adaugam ceapa taiata cubulete,mararul si patrunjelul tocat.
  3. Intr-o tigaie incingem uleiul de cocos si turnam compozitia, o lasam la foc mic 4-5 minute, dupa aceea intoarcem omleta si o coacem si pe cealalta parte.