Prăjitură Raw Cu Măr și Morcov

Prăjitură Raw Cu Măr și Morcov
Publicat pe 26.02.2016 de către Tania
Easy 30 minute 8 porții

O prajitura usoara, fara pic de zahar adaugat si fara foc. Daca vrei ca prajitura sa aiba o textura mai uscata o poti tine la deshidrator cateva ore.

Ingrediente

  • 2 mere cu miezul ras fin
  • 2 morcovi, curatati si rasi fin
  • 115g de nuci romanesti, macinate marunt
  • 80g de fulgi de cocos
  • 2 linguri de pudra de Mesquite
  • 2 linguri de cacao cruda
  • 1 lingurita de scortisoara
  • 60g de curmale
  • 1 portocala
  • Pernite de cacao raw (pentru ornat)

Instrucțiuni

  1. Se pun merele si morcovii intr-un recipient impreuna cu nucile, cocosul, pudra de mesquite, pudra de cacao, scortisoara.
  2. Se paseaza portocala cojita si curmalele intr-un blender, pana se obtine o pasta. Adauga pasta peste amestecul de nuci.
  3. Se amesteca bine pana se obtine un aluat umed. Se paseaza aluatul intr-o forma rotunda de diametru de 20cm.
  4. Prajitura se lasa la rece 2-3 ore, sau de pune 5 ore la deshidrator.