Bine de știut

Prieteni Noi

Prieteni Noi

Publicat pe 29.11.2015 În Bine de știut de către Tania

Cand iti faci prieteni noi, nu ai cum sa nu te lauzi. Stii momentele acelea cand relizezi ca ai mult noroc, desi stii ca nimic nu este intamplator?

La inceput de an mereu imi fac o lista, eu o numesc “lista magica”, pentru ca acea lista este plina de dorinte, cand una dintre ele se indeplineste eu nu o tai de pe lista, nici macar nu o bifez, ci scriu in dreptul ei “Victorie”. Da, anul acesta am avut multe “Victorii” si ma astept la mai multe, dar cand imi vad visurile implinite imi creste inima de recunostinta.

Astazi sunt profund recunoscatoare voua, Valentin Dilta ( Art Dv Media) si Gabriela Udeanu (Buzzle.ro) pentru ca m-ati ajutat sa scriu “Victorie” in dreptul multor dorinte de ale mele.
Valentin iti multumesc ca mi-i oferit ieri cea mai buna lectie despre rabdare, ca m-ai facut sa inteleg ca atunci cand pui pasiunea in tot ce faci, orice obstacol devine o provocare si daca cel de langa tine isi pierde increderea, i-o poti da pe a ta.

Am filmat ieri un un curs minunat care va aparea in curand pe www.buzzle.ro, cu o echipa (Art DV Media) frumoasa, cu multa experienta si cu un professionalism cu “P” mare. ?
Daca ai nevoie de fotografii de studio, de produs, pentru evenimente sau film de prezentare, filmare eveniment cu transmisie live, iti recomand cu incredere (Art DV Media) pentru ca numai cu ei ai putea avea excelenta in imagine.

Photo credit: Valentin Dilta