Evenimente

Primordial Program

Primordial Program

Publicat pe 14.03.2016 În Evenimente de către Tania

Vai da ce program frumos ne asteapta in luna mai, o tabara ca in povesti intr-o locatie de vis, cu multa liniste, informatii valoroase si transformari!

De cand asteptam sa ne adunam cu totii (fiecare cu energia lui) intr-un singur loc unde sa invatam unii de la altii, unde sa vedem cu ochii nostri si sa simtim cu fiecare muschi cum are loc o schimbare si cat de usor sau greu se implementeaza noi obiceiuri.

O saptamana cat 21 de zile, pentru ca atat dureaza tot programul de fapt.

Hai sa iti spun cum va incepe toata povestea:
– primele 7 zile le vom petrece impreuna în perioada 20-26 mai 2016, la Fundata, jud. Brașov (culoarul Rucăr-Bran).
– următoarele 14 zile de după încheierea taberei se va pune în practică, în mediul vostru privat, tot ceea ce s-a învățat în primele 7 zile, având la dispoziție materiale consistente și detaliate, un protocol (ghid) precis de nutriție, mișcare și, în general, de stil de viață, beneficiind, în plus, de susținere și consiliere continuă din partea trainerilor programului.

Si acum sa iti fac cunostinta cu personajele din basm, care te vor ghida si te vor insoti in acele 7 zile de poveste.

Personajul principal esti TU, pentru ca TU esti cea mai importanta persoana din viata ta.

Ceilalti suntem noi, adica:

Nick Teodorescu – Este trainer autorizat, psiholog și absolvent al unui master de psihoterapii psihanalitice. Este autor al blogului nick-teodorescu.eu, blog votat de cititori și premiat de Asociația Vegetarienilor din România ca fiind “Cel mai bun blog de lifestyle vegetarian din România” (Veg Awards 2015). De asemenea, este autorul celor mai citite articole de nutriție din țara noastră.

Mădălina Rascarache – Este co-fondator al programului Primordial. De profesie specialist în comunicare, și-a descoperit, în ultimii ani, adevărata pasiune pentru stilul de viață sănătos și, mai concret, fiind o gurmandă împătimită și incurabilă, și-a dezvoltat, în ani de zile de practică, talentul de a da celor mai pure și naturale ingrediente o savoare de-a dreptul extraordinară. Astfel, în urmă cu 2 ani, Mădălina a creat blogul culinar The Smart Cuisine și, odată cu acesta, conceptul de bucătărie inteligentă.

Si eu, Tania Bordianu – Cu bucurie si entuziasm ma alatur acestei frumoase echipe si iti pregatesc zile de relaxare, ore de miscare, minute de joaca si drumetii cu soare.

Acum ca ne-ai cunoscut, vrem si noi sa te cunoastem.
Vino cu noi, sa invatam impreuna ce inseamna echilibru, gust, sanatate, cum putem elimina toxine si cum ne putem facem plinul cu nutrienti si antioxidanti.

Vrei sa faci parte din poveste, asteptam mail-ul tau pe: inscrieri@primordialprogram.com
Pentru mai multe informatii acceseaza: www.primordialprogram.com