Quiches cu Ardei și Kale

Quiches cu Ardei și Kale
Publicat pe 27.07.2016 de către Tania
Medium 10 porții

Astazi facem o vizita scurta in bucataria franceza si furam o reteta cunoscuta de Quiches (un fel de tarta sarata facuta la cuptor).

Varianta orginala se face cu ou, branza, unt, faina si legume, eu am adaptat reteta dupa gusturile mele. A iesit o varianta mai sanatoasa si foarte gustoasa, fara gluten (stiu ca v-am zapacit cu glutenul zilele astea:) si fara ingrediente de origine animala.

Aaaaa…era sa uit, contine kale, un tip de varza care are multe beneficii si a inceput sa se cultive si la noi. ?

O poti comanda aici

Ingrediente

Instrucțiuni

  1. Se toaca ceapa si ardeiul si se pun impreuna cu 3 linguri de ulei si 3 linguri de apa in tigaie, se soteaza la foc mic 10 minute.
  2. Spalam frunzele de kale, le tocam marunt si le adauga in tigaie, amestecam bine cu celelalte legume si mai tinem pe foc 10 minute.
  3. Stingem focul si adaugam peste legume usturoiul zdrobit.
  4. Incalzim cuptorul la 180 de grade.
  5. Intr-un bol amestecam bine faina de naut cu apa, adugam sarea, oregano si legumele sotate din tigaie.
  6. Compozitia obtinuta se pune in forme de silicon si se tine tine la cuptor 20-25 de minute.