Raw Raffaello

Raw Raffaello
Publicat pe 24.11.2014 de către Tania
Easy 10 minute 4 porții

Astazi am filmat pentru emisiunea “La Volan” de pe Digi 24, cu pilotul de raliu Vali Porcisteanu. Ca sa fiu sincera pana la capat, eu nu am facut nimic, pentru ca Vali s-a miscat cu mare viteza (cum este obisnuit la curse) si a facut bomboanele in cateva minute. Am gatit, am povestit.

E bine sa imparti bucataria cu un pilot, mai afli si niste lucruri noi despre condus. ?

Ingrediente

  • 2 cani de nuci caju hidratate
  • 1,5 cana de fulgi de cocos
  • 3-4 linguri de miere

Instrucțiuni

  1. Nucile caju se pun in apa peste noapte
  2. Dupa ce s-au hidratat se pun in robot impreuna cu o cana de fulgi de cocos si mierea.
  3. Maruntim bine ingredientele pana devin o pasta.
  4. Modelam bomboanele si le tavalim prin fulgii de cocos.