O salată din legume numai bună pentru sezonul rece. Se face din ingrediente foarte simple și ieftine, este super sățioasă cu multe vitamine și puține calorii.
Ingrediente
3 bucăți sfeclă roșie (marime medie)
3 cartofi medii
3 morcovi medii
1 ceapă roșie mică
4-5 castraveți murați
300g de mazare verde din conservă
2-3 fire de ceapă verde
1 avocado (opțional)
sare și piper negru (după gust)
1-2 linguri de oțet de mere
3 linguri de ulei de masline extravirgin
Instrucțiuni
Cartofii, morcovii și sfecla se spală bine și se se pun la fiert în coajă.
După ce se fierb legumele le lasăm la răcit și le curățăm de coajă.
Se taie cubulețe toate legumele fierte, ceapa și castraveții murați.
Se adaugă, mazarea și ceapa verde.
Amestecăm toate ingredientele cu ulei de masline și oțet, sare și piper.