Supă de Ciuperci cu smântână de cocos

Supă de Ciuperci cu smântână de cocos
Publicat pe 30.06.2020 de către Tania
Medium 40 6

Am primit o provocare frumoasă de la Sanovita și Bosch să fac o rețetă pentru prietenii dragi cu care îmi place să petrec timpul. Pentru că preferatele mele sunt supele, am pregătit o rețetă delicioasă și simplă cu ajutorul ErgoMixx, blender de mână și aparat de vidare intr-un singur aparat.

Ingrediente

  • 500g ciuperci Pleurotus
  • 5 caței de usturoi
  • 2 morcovi
  • 1 ceapă
  • 1 cutie de smântână de cocos
  • 3 linguri de ulei de măsline
  • piper negru
  • sare
  • fulgi de chili
  • 2 litri de apă
  • Un varf de cuțit de nucușoară

Instrucțiuni

  1. Se mărunțește ceapa și se călește la tigaie în ulei de măsline.
  2. Se adaugăm morcovii tocați, usturoiul zdropit și ciupericile taiate mărunt și lasă la foc mediu aproximativ 15-20min
  3. într-o oală se fierb 2 lintri de apă cu puțină sare.
  4. Când legumele sunt gata se adaugă în oală.
  5. Adăugăm smântâna de cocos, puțin piper negru și nucușoară.
  6. Pasăm legumele cu ajutorul blender-ului vertical până supa devine cremoasă.
  7. Poți păstra cateva ciuperci pentru decor și un pic de chili dacă îți place picant.