Veggie Burger

Veggie Burger
Publicat pe 23.05.2016 de către Tania
Easy 40 minute 8 porții

Vara nu a inceput dar eu sunt cu gandul la vacanta, la mare si la soare.
Da, va pregatesc o surpriza frumoasa, dar pana atunci va las o reteta usoara de vara. Burger vegani, fara gluten, satiosi si tare usor de facut.

Ingrediente

  • 300g naut fiert
  • 280g orez basmati integral fiert
  • 1 ceapa
  • 4 catei de usturoi
  • 4 linguri de ulei de masline cu oregano
  • 1 lingurita de coriandru macinat
  • 1 legatura de marar
  • 1/2 boia picanta
  • 1/2 lingurita de turmeric

Instrucțiuni

  1. In tigaie se pun 4 linguri de ulei de masline, ceapa tocata si usturoiul. Se calesc in jur de 15-20 de minute la foc mediu.
  2. Nautul si orezul se scurg de apa si se zdrobesc la robot.
  3. Peste pasta de naut si orez adaugam ceapa si usturoiul calit, sare, boia, turmeric, coriandru macinat si mararul maruntit.
  4. Amestecam bine toata compozitia, modelam chiftelele si le punem la cuptor pentru 20-25 de minute la 180 grade.